Stijl bloembinders

Stijl bloembinders is opgericht door Arianne Kochx en bestaat sinds november 2020. Stijl staat voor de wijze van handelen; wij laten onze klanten graag verwonderen met ons enthousiasme, liefde voor het vak en pure passie.

Bloemwerk

Wij zetten graag een stap extra om wensen van klanten te vertalen met de mooiste bloemen van het seizoen. Van afscheidsbloemen, bloemen om te zeggen ‘dank je wel’ of een uitbundig boeket op de balie van de receptie. Denk hierbij ook aan een bloemenabonnement voor thuis of op het werk. Met bloemen geef je altijd betekenis aan een bijzonder moment en wij geven daar graag kleur aan.

Styling thuis of op kantoor

Bloemen en planten brengen leven in een ruimte. Naast verse bloemen en planten zorgen ook vazen, potten en de juiste accessoires voor de finishing touch van je huis, kantoor, winkel of showroom. Wij komen bij je langs en geven je advies op maat en zo brengen we jouw ruimte tot leven.

Zijden arrangementen

Wij werken ook met zijden bloemen. Hiermee kunnen we ieder seizoen met een sfeervol arrangement aankleden. Je bent van harte welkom in onze winkel voor advies. Onze winkel is te vinden in hartje Beverwijk.

Wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Bestel boeket online


"Wij laten onze klanten graag verwonderen met ons enthousiasme."

Afscheidsbloemen

Met bloemen geef je nog meer betekenis aan het afscheid van een dierbare. Wij geven kundig advies en verwerken de mooiste bloemen tot een passend en persoonlijk stuk. Wij leveren maatwerk. Neem contact op.

Bloemenabonnement

Bij een Stijl bloemenabonnement krijg je wekelijks, om de twee weken of maandelijks mooie en super verse bloemen bij je thuis of op kantoor. Zakelijk kan ook op factuur besteld worden.

Trouwbloemen

Met bloemen word jullie huwelijksdag nog mooier. Van het bruidsboeket tot styling van de huwelijkslocatie, wij kunnen het allemaal verzorgen. Neem contact op voor een afspraak.