Zakelijk bloemen bestellen

Bestellen voor bedrijven

Eenvoudig via een online bestelsysteem bloemen bestellen voor je collega of een relatie? Wij bieden zakelijke klanten een persoonlijk account waarmee op factuur kan worden besteld, op ieder moment en op ieder willekeurig device. Wij zijn aangesloten bij het landelijke bloemistennetwerk FloraNL, hierdoor kunnen de bloemen die je bestelt in heel Nederland worden bezorgd.

Wat is FloraNL?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen wij een netwerk van bloemisten en laten wij ons faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning. Aangesloten bloemisten van FloraNL hebben bovendien de collectieve afspraak om zich aantoonbaar duurzaam te certificeren.

Vraag gratis account aan

Als lokale vakbloemist aangesloten bij FloraNL behouden wij onze eigen identiteit. Op die manier blijven we kwalitatief vakwerk leveren zoals je van ons gewend bent. Via het landelijke FloraNL-netwerk verzorgen wij in heel Nederland je bestelling buiten ons eigen bezorggebied. Elke lokale bloemist krijgt daarvoor een eerlijke prijs. Leveringen zijn zelfs wereldwijd mogelijk via lokale partners in het buitenland.

Via de track & trace houd je gemakkelijk de status van bestellingen bij. Facturen kunnen worden gespecificeerd en gesplitst op kostenplaats, besteller, inkoop- of PO-nummer, afdeling of per order. OCI-koppelingen met jouw persoonlijke inkoopprogramma zijn ook mogelijk.

 


"Bezorging van zakelijke bestellingen in heel Nederland."

Voordelen van het online bestelsysteem

  • Orders zelf kunnen volgen, terugzoeken, wijzigen en annuleren
  • Eigen bedrijfslogo op kaartje in heel Nederland
  • Optie voor assortiment op maat
  • Digitale factuur, volledig naar wens in te richten
  • Eén inlogaccount te koppelen aan meerdere organisaties
  • Ook andere geschenken, zoals fruitmanden, te bestellen

Inloggen MijnFloraNL

Orderbestel- en verwerkingsproces